Οι πεποιθήσεις είναι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της αλήθειας από τα ψέματα. Φρήντριχ Νίτσε.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Governmentium. Το βαρύτερο στοιχείο στην Γή.

Το Cern ανακοίνωσε την ανακάλυψη του βαρύτερου στοιχείου γνωστού πλέον σαν  Governmentium. Διαθέτει 1 νετρόνιο, 12 νετρόνια βοηθητικά, 75 αναπληρωματικά νετρόνια και 99 αναπληρωματικούς βοηθούς νετρονίων για μια ατομική μάζα 300. Αυτά τα 300 σωματίδια  συγκρατούνται μεταξύ τους με δυνάμεις που ονομάζονται "Morons" (ηλίθιοι) που ακόμη περιβάλλεται από τεράστιες ποσότητες λεπτόνια-όπως και υπό σωματίδια που ονομάζονται είλωτες.
Το Governmentium δεν έχει ηλεκτρόνια και είναι επομένως αδρανές. Μπορεί να ανιχνευθεί, δεδομένου ότι παρεμποδίζει κάθε αντίδραση με ότι έρχεται σε επαφή. Ένα μικρό ποσό του Governmentium μπορεί να φέρει καθυστέρηση αντίδρασης που συνήθως συμβαίνει σε δευτερόλεπτα και να την επιβραδύνει πολλές πολλές μέρες. 
Το Governmentium έχει μια φυσιολογική ζωή μισό τεσσάρων ετών. Δεν φθείρεται, αλλά «αναδιοργανώνει», μια διαδικασία όπου ο αναπληρωτής βοηθός νετρόνιο και ο αναπληρωτής αλλάζουν θέσεις αμοιβαία. Η διαδικασία αυτή προκαλεί πραγματικά να αναπτυχθεί, όπως και στη σύγχυση μερικοί Morons (ηλίθιοι) να γίνουν νετρόνια, διαμορφώνοντας έτσι ισόποδες.
Το φαινόμενο της «προώθησης ηλιθίων» έχει οδηγήσει σε περιπτώσεις όπου συγκέντρωση αρκετών ηλιθίων, σε κάποιο κρίσιμο σημείο μπορεί να συστήσει νέο Governmentium. Ερευνητές πάντως, υποστηρίζουν ότι όσο περισσότερο ξαναοργανώνεται το στοιχείο αυτό ( Governmentium) τόσο περισσότερους morass (Ηλίθιους) καλύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου