Οι πεποιθήσεις είναι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της αλήθειας από τα ψέματα. Φρήντριχ Νίτσε.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Διακοπές για σκί στο Μπάνσκο Βουλγαρίας!!

Διακοπές για σκί στο Μπάνσκο Βουλγαρίας. Στο μαγευτικό ξενοδοχείο ΤΑΝΝΕ, τεσσάρων αστέρων, από 33 ευρώ το δίκλινο, με πρωινό. Η τιμή αναφέρεται μέχρι την 21η Δεκεμβρίου 2012 και μετά την 12η Ιανουαρίου 2013. Για το διάστημα από 21 Δεκ. μέχρι 11 Ιανουαρίου η τιμή είναι στα 44 Ευρώ, μόνο. Ελάχιστη παραμονή 2 νύκτες.

Η προσφορά είναι από το www.tosconto.gr και μπορείτε να την βρείτε εδώ!!

Πληροφορίες για το ξενοδοχείο:

Μόλις 300 μέτρα από τα lift και σε απόσταση “με τα πόδια” από το κέντρο της πόλης, το ΤΑΝΝΕ Hotel είναι ιδανικό για μία μοναδική απόδραση. Χτισμένο το 2002, σε παραδοσιακό στύλ, συνδυάζει την άνεση με την παράδοση. Διαθέτει πισίνα, fitness center, massage, sauna, hammam, piano bar, play room και πάμπολλες ευκολίες, για μία αξέχαστη εξόρμηση. Διοργανώνει κοντινές αποδράσεις για rafting, ορεινή ποδηλασία και πολλά πολλά ακόμη.

Το Μπάνσκο (Bansko) είναι το νεώτερο βουλγαρικό χειμερινό θέρετρο και ένας από τους πιό ελκυστικούς χιονοδρομικούς προορισμούς. Προσφέρει μοναδικές συνθήκες χειμερινού αθλητισμού καθώς και δυνατότητα να απολαύσετε σε μεγάλες και μικρές παραδοσιακές ταβέρνες τα παραδοσιακά τους εδέσματα με θέα το βουνό Πίριν. Το Μπάνσκο αποτελεί ένα χειμερινό θέρετρο με τις πιο σύγχρονες πίστες για σκί και snowboard.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου