Οι πεποιθήσεις είναι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της αλήθειας από τα ψέματα. Φρήντριχ Νίτσε.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στόκ ηλεκτρικών συσκευών.


Η ΤΗΛΕΤΕΧΝΙΚΗ δραστηριοποιείται από το 1988 στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών όσον αφορά την επισκευή και την τεχνικής υποστήριξης τους. Μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που πωλούνται από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, καλύπτεται από την εγγυηση της ΤΗΛΕΤΕΧΝΙΚΗΣ.

===============================================
===============================================


Το φθινόπωρο του 2007 η ΤΗΛΕΤΕΧΝΙΚΗ μπήκε στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών. Εμπορεύεται επισης και προϊόντα στοκ (stock) με μεγάλη ποικιλία σε κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια, air condition καθώς και τηλεοράσεις. Στοκ θεωρούνται τα προϊόντα τα οποία είναι καινούργια αλλά ορισμένα έχουν πρόβλημα στη συσκευασία και άλλα έχουν κάποια μικρή γρατσουνιά.Τις στοκ (stock) ηλεκτρικές συσκευές θα τις βρείτε σε τιμές έως και 50% φθηνότερες από τις αντίστοιχες των καινούργιων. Επιπλέον θα βρείτε καινούργιες συσκευές σε ασυναγώνιστες τιμές. Όλα τα προϊόντα καλύπτονται με εγγύηση δυο ετών από τις εταιρείες που τα εισάγουν, και επιπλέον εγγύηση αντικατάστασης 15 ημερών από την ΤΗΛΕΤΕΧΝΙΚΗ. Οι στοκ (stock) ηλεκτρικές συσκευές έχουν και αυτές εγγύηση δυο ετών.







Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 210 5245212 begin_of_the_skype_highlighting            210 5245212      end_of_the_skype_highlighting                  , 210 5245138 begin_of_the_skype_highlighting            210 5245138      end_of_the_skype_highlighting                   , ή ηλεκτρονικά στο info@tiletechniki.gr.

Τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά.
Διεύθυνση: Αγησιλάου 23-25 στην Αθήνα.

για περισσότερες προσφορές...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου