Οι πεποιθήσεις είναι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της αλήθειας από τα ψέματα. Φρήντριχ Νίτσε.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Θέλω να κερδίσω το απορρυπαντικό πλυντηρίου της χρονιάς, από το www.tosconto.gr

Διαγωνισμός..
Θέλω να κερδίσω το απορρυπαντικό πλυντηρίου της χρονιάς!! Συμμετέχω στο διαγωνισμό του Tosconto και μπορεί να είμαι εγώ το τυχερός.. Κάντε Like στο μήνυμα του διαγωνισμού στο Facebook και like στην σελίδα www.facebook.com/tosconto ή εγγραφείτε στο newsletter το Tosconto και που ξέρετε; Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει τα απορρυπαντικά πλυντηρίου (επώνυμης μάρκας) μίας χρονιάς.

Όσοι εγγραφούν στο newsletter μέσω του site www.tosconto.gr και κάνουν και like στην σελίδα του facebook, θα έχουν “διπλή” συμμετοχή στην κλήρωση.

Σας περιμένουμε. Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου 2012.

Ο/Η τυχερός ή τυχερή του διαγωνισμού, θα ανακοινωθεί μέσω του Facebook και του site. Η παράδοση θα γίνει εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση του τυχερού, χωρίς έξοδα αποστολής, εφόσον ο τυχερός βρίσκεται στην Αθήνα, ή με επιβάρυνση των εξόδων αποστολής αν βρίσκεται εκτός Αθηνών. Αν δεν παραληφθεί το δώρο, θα πραγματοποιηθεί εκ΄ένου κλήρωση, εντός 15 ημερών.

Η ποσότητα απορρυπαντικού που θα κερδίσει ο τυχερός, θα είναι 8 τεμάχια απορρυπαντικά πλυντηρίου (επώνυμης μάρκας), που αντιστοιχούν στην μέση κατανάλωση μίας τετραμελούς οικογένειας (160 πλύσεις).

Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου